Lekdetectiebedrijf in Leiden

Bent u op zoek naar een vakkundig lekdetectiebedrijf in de omgeving van Leiden? Moorman Totaal Techniek Lekdetectie staat voor u klaar. Dankzij onze ruime ervaring en moderne middelen kunnen we elk lek voor u opsporen. Het grote voordeel hierbij is dat we hiervoor niet op grote schaal hoeven te breken of slopen. Zo heeft u geen overlast van ravage in huis, en ook niet van torenhoge kosten!

Niet zo duur als u denkt

Veel mensen vermoeden dat het inschakelen van een lekdetectiebedrijf behoorlijk prijzig is. De apparatuur is immers allerminst goedkoop. Maar we kunnen u geruststellen: voor de prijs hoeft u het niet te laten. In de meeste gevallen worden onze diensten namelijk vanuit uw opstalverzekering vergoed. Verzekeraars zijn namelijk zeer blij met onze service. Doordat er niet gesloopt hoeft te worden, vallen de kosten veel lager uit. Dat bespaart geld voor de verzekeraars, en vervolgens ook voor u! Het inschakelen van een lekdetectiebedrijf is, kortom, een echte win-winsituatie.

Schakel ons in

Heeft u te kampen met lekkage en wilt u hiervoor de hulp van een lekdetectie specialist inroepen? Schakel dan onze hulp in, bijvoorbeeld door te bellen naar 085 - 106 12 62. In geval van spoed staan wij 24/7 voor u klaar. U bent dus bent u verzekerd van een snelle oplossing. Uw lekdetectiebedrijf komt met plezier bij u in Leiden langs om de lekkage te verhelpen. En om een offerte aan te vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier.