Lekkage opsporen Leiden

Laat in Leiden je lekkage opsporen door de lekdetectiespecialisten van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Wij zijn gespecialiseerd in het traceren van lekkages op moeilijk bereikbare plaatsen. We vinden het lek snel en efficiënt zonder veel overlast te veroorzaken.

Bel ons op 085 - 106 12 62 wanneer jij een lekkage wilt laten opsporen. Voor het aanvragen van een offerte kun je gebruik maken van het contactformulier.

Een lekkage op een moeilijk bereikbare plaats

Soms is de bron van een lekkage eenvoudig te vinden. In andere gevallen is dat een stuk lastiger. Vaak zit het lek in een leiding. En omdat deze zijn weggewerkt, is de locatie van het lek met het blote oog niet vast te stellen. Dan wordt het al snel noodzakelijk om wanden of vloeren open te breken in de zoektocht naar het lek.

Het kan echter ook anders. Met behulp van moderne lekdetectiemethoden wordt de zoektocht naar het lek een stuk eenvoudiger. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is hierin gespecialiseerd. We zijn actief in Leiden en omgeving. Dankzij onze moderne methoden en ruime ervaring kunnen we elke waterlekkage opsporen. Nieuwsgierig geworden? Schakel ons in en ervaar het zelf!

Schadevrije aanpak

Veel mensen zijn huiverig om een loodgieter in te schakelen bij een lekkage. Ze zijn bang dat het breekwerk voor veel herstelwerkzaamheden en overlast zorgt.

Daar hoef je bij lekdetectie niet voor te vrezen. Door onze detectiemethoden kunnen we de locatie van het lek heel precies bepalen. Dat doen we zonder schade aan je woning toe te brengen. Zo blijft de overlast beperkt en zit je na afloop niet met hoge kosten voor herstelwerkzaamheden.

Laat Moorman Totaal Techniek Lekdetectie je lekkage opsporen in Leiden

Wil je een afspraak maken of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag alles over onze detectiemethoden. Onze experts staan in Leiden en omgeving 24/7 voor je klaar! Bel 085 - 106 12 62 of vraag een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen.