Lekkage in Leiden?

Of u nu met een dak-, kelder-, badkamer- of rioollekkage te maken heeft: zeker is dat dit u veel overlast kan bezorgen. Roep daarom bij lekkage de hulp in van Moorman Totaal Techniek. In Leiden en omgeving staan wij voor u klaar, in spoedgevallen zelfs 24 uur per dag. Zo bent u verzekerd van een snelle oplossing.

Voorkom erger

Veel mensen twijfelen om een expert in te schakelen, als ze lekkage vermoeden. Ze twijfelen of het wel echt om een lek gaat, of dat er misschien toch een andere verklaring is. Juist bij een vermoeden is het echter raadzaam om meteen de hulp van een professional in te roepen. Het is goed mogelijk dat de lekkage op dat moment nog klein is, en dus nog niet voor veel schade heeft gezorgd. Door snel te handelen, kunt u erger voorkomen.

Vlugge en vakkundige oplossing

Laat onze medewerkers uw situatie inspecteren. Als we constateren dat er inderdaad sprake is van lekkage, ondernemen we meteen actie. We sporen het lek op en zorgen voor een vlugge en vakkundige oplossing. Neem contact met ons op via 071 - 799 84 45. Na uw telefoontje komen we zo spoedig mogelijk bij u in Leiden langs om de hinder te verhelpen.