Lekkage Leiden

Heb je een lekkage maar heb je geen idee waar het lek precies zit? Laat de lekkage opsporen door een lekdetectiespecialist. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie spoort lekkages op met behulp van moderne lekdetectieapparatuur. Zo zorgen we ervoor dat het probleem snel is opgelost zonder daarbij je huis te beschadigen.

Wil jij lekdetectie laten uitvoeren in Leiden of omgeving? Neem dan contact met ons op. Bel 085 - 106 12 62 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan helpen wij je snel van je lekkage af.

Een lekkage zorgt voor schade

Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het herstellen van een lekkage. Water kan veel schade toebrengen aan verschillende onderdelen van je woning. Meestal wanneer je de lekkage opmerkt is het al een poosje aan de gang. Reden te meer om snel te handelen.

In Leiden en omgeving kun je een beroep doen op onze service voor het opsporen van lekkages. Je kunt bij ons terecht met vrijwel iedere lekkage. In de volgende situaties kunnen we je bijstaan.

In geval van een:

Voordelen lekdetectie

Misschien twijfel je over de noodzaak van het inschakelen van een lekdetectiespecialist. Laat je dan overtuigen door de voordelen van lekdetectie.

Om te beginnen kunnen we vrijwel iedere lekkage opsporen met onze speciale detectiemethoden. Door de technieken die we gebruiken hoeven we geen schade aan te richten in je huis. We kunnen metingen doen zonder muren, plafonds of vloeren open te breken. Dat scheelt aanzienlijk in de herstelkosten bij een lekkage.

Daarnaast wordt lekdetectie vaak vergoed via de opstalverzekering. Vanwege onze schadebeperkende werkwijze zijn vrijwel alle verzekeraars voorstander van lekdetectie. Dat betekent dat je in de meeste gevallen zelf niets betaald voor het opsporen en oplossen van de lekkage. Neem van tevoren wel even contact op met je verzekeraar om na te gaan of ze lekdetectie inderdaad vergoeden.

Bel Moorman Totaal Techniek Lekdetectie bij een lekkage

Heb je te maken met een lekkage en is het niet duidelijk waar het lek zich bevindt? Neem dan contact op en laat onze medewerkers de situatie inspecteren. Als we constateren dat er inderdaad sprake is van lekkage, ondernemen we meteen actie. We sporen het lek op en zorgen voor een vlugge en vakkundige oplossing.

Neem contact op via 085 - 106 12 62 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Na je telefoontje komen we zo spoedig mogelijk jouw kant op om de hinder te verhelpen.