Leidinglekkage in Leiden?

Leidinglekkage ontdekt u waarschijnlijk door vochtplekken aan de muur of het plafond. Deze lekkage ontstaat meestal door de vele bochten en koppelingen tussen de verschillende stukken van de waterleidingen. Door slijtage van de rubbers die aan de binnenkant van deze koppelingen zitten, kunnen deze koppelingen gaan lekken. Daarnaast kan het ook gebeuren dat de leiding zelf gaat lekken door slijtage. Dit kan een breuk in de leiding veroorzaken. Verder kan leidinglekkage veroorzaakt worden door beschadiging tijdens bijvoorbeeld een verbouwing.
Een leidinglekkage kan veel schade veroorzaken wanneer u hier niet snel bij bent, omdat er altijd druk staat op een waterleiding. Dit betekent dat de lekkage dus ook constant is. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen die het probleem voor u kan opsporen en verhelpen. Tot die tijd kunt u eventueel de hoofdkraan dichtzetten.

Leidinglekkage opgespoord met lekdetectie

Vaak is het lastig om de precieze plek en oorzaak van het lek aan te tonen. Als u sloop- en breekwerk wilt voorkomen, maar toch de oorsprong van de leidinglekkage wilt vinden, is lekdetectie de oplossing voor u. Ons bedrijf staat in Leiden en omgeving voor u klaar. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Bel 085 - 106 12 62 om direct een afspraak te maken voor lekdetectie. Liever eerst een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier.